Alkeiskurssit

.https://studio-sinun-valintasi.mykajabi.com/pilates-kurssi-jatko?fbclid=IwAR1sr3K4C5lq5P7-2amsHK58hnR83uKysXDUSAe7KhgMKFwpDfK2xiG8Wa4

 

Paina linkkiä niin näet tulevat kurssini

Pilates perustuu kehon sekä mielen hallintaan nostaen fyysisyyden uudelle tasolle. Pilateksessa opit hallitsemaan kehoasi, korjaamaan ryhtiäsi sekä aktivoimaan hermostoa.

 

 Pilateksen kuusi periaatetta ovat: hallinta, keskittyminen, keskustan käyttö, hengitys, täsmällisyys ja liikkeen virtaus.

Pilates-menetelmä on saksalais-amerikkalaisen Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein. Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten löytäminen ja aktivoiminen on helpompaa, eikä harjoittelu rasita niveliä.

Liikkeiden oikea suoritustapa on kaikki kaikessa, kehonhallinta on suuressa roolissa. Timmi, joustava sekä samalla voimakas keho syntyvät säännöllisellä Pilatesharjoittelulla. Kehonhallintaa, joka rakentaa vahvan vatsalihaskorsetin  kehosi tueksi.

Pilates on upea liikuntamuoto, jonka avulla opit tuntemaan kehoasi paremmin!

 

 

 

 

Jatkokurssit

Paina tästä niin näet tulevat jatkokurssini

meditaatio harjoitukset

Meditaatio, hiljentymien, rauhoittuminen…rakkaalla lapsella on monta eri nimeä. Meditaatio on hiljentymistä oman itsesi äärelle, jotta kuulisit kehosi viestejä sekä sydämesi ääntä selkeämmin. Näin hermosto rauhoittuu ja vastaukset alkaa löytymään elämäsi suuntaa hakiessasi – kuin itsestään!

Hengitys on olennainen osa meditaatiota, tätä elämäämme ylläpitävää taitoa myöskin tunneillani harjoittelemme. Kuinka hyödyntää hengitystä immuniteettisuojaa vahvistavaksi, kehon stressihormoneja laskevaksi ja nimenomaan koko olemustasi tasapainottavaksi <3

 

 

tilaa hyvää oloa!

“-Olen pitänyt lukuisia Workshop-luentoja,  jotka sisältävät “KEHOPURKU-harjoituksen”, ja kerronkin mielelläni sinulle miten opit kuuntelemaan kehoasi paremmin. Loppuun pidän puhdistavan ja vapauttavan meditaatiohetken, joka jää varmasti mieleen upeana kokemuksena! Tavoite on aina se, että saat vietyä mahdollisimman paljon oppeja arkeen. 

Lähesty minua rohkeasti sähköpostitse niin suunnitellaan yritykseesi, tapahtumaan tai mihin vain ihanan rento sekä opettavainen hetki <3

Matka itseen voi alkaa!

 Työhistoriaa;

*MEDITAATION VOIMA, KETOKAMUT-PARTY LENTÄVÄMATTO

*WORKSHOP “PARANTAVAKEHO- HEALING BODY”  OmYoga- KOULU

*WORKSHOP “PARANTAVAKEHO-HEALING BODY” Aloha yoga-koulu

*WORKSHOP KEHO JA MIELI, LEMPÄÄLÄ MANTTAALITALO

*WORKSHOP KEHO JA MIELI, EASYFIT IDEAPARK

*A-KLINIKKASÄÄTIÖ, LASINEN LAPSUUS YHTEISTYÖ #PAREMPIHUOMINEN