”Olen puhunut kehon viesteistä ja intuition äänen kuuntelusta jo pitkään. Näiden kahden alkukantaisen vaistomme kuunteleminen mahdollistaa jopa `”kevyemmän” elämänkokemisen sekä virhevalintojen huomaamisen aiemmin ennen lopullisia päätöksiä. Mitä tämä oikeasti tarkoittaa ja kuinka saada parempi yhteys omaan itseen?

Tämän Blogi- kirjoitukseni ydin on kirkastaa sinulle omaa intuition syvää ääntä- Ääntä, jossa on elää pyhä viisaus, tehdä oikeita valintoja elämässämme. Tervetuloa oppimaan enemmän itsestäsi.

 

 

Intuitio on sisäinen näkemys tai kyky oivaltaa asia välittömästi. Intuitiivinen tieto eroaa analyyttisesta tiedosta, joka sisältää käsitteellistä aineistoa. Intuitiivisen tiedon vastakohta on abstrahoiva tieto. Abstrahoiva tieto saavutetaan tietoisen analysoivan ajatteluprosessin tuloksena. Sanaa ”intuitio” on käytetty eri aikoina toisistaan poikkeavilla tavoilla. Intuitiota pidetään tärkeänä osana luovuutta. Sana intuitio perustuu latinankieliseen sanaan intueor, joka tarkoittaa ”katsoa”, ”nähdä”

 

 

lähde Wikipedia

 

 

 

Kirkasta omaa intuitotasi.

Ensiksi haluan sanoa, kaiken tämän olevan meille jokaiselle mahdollista! On myös hyvin inhimillistä jos yhteys on päässyt pätkimään tai intuition viestejä on unohdettu kuunnella kaiken tapahtuman keskellä. Inhimillistä on erehtyä ja tätä kautta myös kasvaa kohti oikeita valintoja, kirkastaa omaa sisimmän ääntä sekä virheiden kautta oppia mitä emme elämäämme halua. Näin  hiljalleen alkaa manifestoinnin upea voima, joka vetää puoleensa kaikkea sitä mitä halajat. Ensin kuitenkin tarvitsee tehdä tila uudelle energialle. Aloitamme kartoituksen muutamalla kysymyksellä, johon voit mielessäsi vastata:

 

       • Kysymys 1; Mikä vie kauemmaksi minua elämästäni josta haaveilen ja jossa tunnen olevani aito oma itseni?
       • Kysymys 2; Mikä estää minua kuuntelemasta intuitioni ääntä?
       • Kysymys 3; Mitkä toiminnot nykyisessä elämän tilanteessani sivuuttaa kehoni viestejä?

Kun olet vastannut näihin kolmeen kysymykseen, olet päässyt kartalle siitä mitä et halua ja mikä estää sinua nykyhetkessä käyttämään omaa täyttä potentiaalia voida hyvin ja elää itsesi näköistä elämää.

 

Intuitiossa olemme lähempänä eläimen päättely- ja toimintatapaa. Intuitiivisen ajattelun prosessi on pitkälle tiedostamatonta. Intuitiivisen ajattelun tehtävänä on alkuaan ollut turvata hengissäsäilymistä. Arvioimme mitkä asiat ovat turvallisia tai vaarallisia, mitä kannattaa lähestyä, mitä pelätä, olkoon kyse sitten ihmisistä, eläimistä, ravinnosta tai elottomasta luonnosta. Intuitiivinen ajattelu jakaa asiat karkeasti ”hyviin” ja ”pahoihin”. Intuitiivinen ajattelu on suoraan sidoksissa siihen, mitä kulloinkin näemme, kuulemme, haistamme, maistamme ja tunnemme.

 

 

lähde Wikipedia

 

 

 

 

 

On aika aloittaa matka omaan itseen!

Tämä on tärkeä hetki sinulle! Tästä manifestoinnin voima lähtee liikenteeseen ja en osaa sanoin edes kirjoittaa kuinka olen onnellinen juuri sinun puolestasi. Nyt on hyvä siirtyä toiseen vaiheeseen ja  voit kirjoíttaa ylös seuraavat kolme kysymystä sekä vastaukset ja asettaa arjessasi paperi näkyvälle paikalle. On aika manifestoida ja aloittaa muutos!

Oletko valmis?…hyvä aloitetaan;

 

 

 

 

       • Kysymys 1; Mitkä asiat/tapahtumat/ihmiset vievät minua lähemmäksi omaa itseäni ja elämää josta haaveilen?
       • Kysymys 2; Mitkä keinot syventävät minua kuuntelemaan omaa intuition ja sydämen ääntä arjessa?
       • Kysymys 3; Kun minulla on yhteys omaan kehooni miltä se tuntuu ja miten se muuttaa omia ajatuksiani itsestäni?

Sinun ei tarvitse tehdä enää muuta. Olet tehnyt nyt pienen työn mutta isommalla merkityksellä kuin arvaatkaan! Ensimmäiset kysymykset ovat sinun oppiläksysi, joiden kautta olet oppinut mikä EI tue tässä hetkessä hyvää energiaa elämässäsi.

Kysymykset kohdassa 2, jotka mahdollisesti kirjoitit paperille ovat niitä, joita sinun on hyvä vaalia rakkaudella elämässäsi. Viettää  ihmisten kanssa aikaa, ketkä tuovat sinulle hyvää oloa ja joiden kanssa voit olla aito oma itsesi. Syventää päivittäin keinoilla, joita kirjoitit ”yhteyttä itseesi -kohtaan” ja näin hoitaa pienilläkin asioilla koko olemustasi. Tämä eheyttävä prosessi alkaa hiljalleen näkyä kaikkialle, kuin viherkasvilla, jota kastellaan ja ravitaan antaumuksella. Hän kasvaa vahvaksi sekä elinvoimaiseksi , näin toimii myös ihminen  <3

 

 

Nyt on aikasi loistaa! Ihanaa alkanutta vuotta!

 

Terkuin, 

Jenna