Hieronta

Arvoisa asiakkaani!
Muutan uusiin toimitiloihin 1.10.2019 Tampereen ytimeen osoitteeseen:

Rautatienkatu 9, 33100 Tampere (Tuomiokirkkoa vastapäätä)
AVAJAISET LA 5.10 klo 16 -19 Tervetuloa!

 

Psst..kaikki sarjakortit 1.10 asti vanhoilla hinnoilla 🙂 sekä SINULLE tarjoan ensimmäinen 1h hieronnan uusissa tiloissa -20% (44e)
Eteenpäin on mentävä vaikkakin haikealta ja jännittävältä tuntuu. Kiitän hurjasti sinua asiakkuudesta ja toivon, että nähdään vielä jatkossakin <3

Kehonhuollolla on merkittävät vaikutukset sekä henkiseen, että fyysiseen hyvinvointiin. Se myös monesti jää vähemmälle huomiolle arjen kiireessä. Elämän hektisyys, liikunnan puute, unen vähyys tai some-maailma ylikuormittaa aivoja sekä kehoa koko ajan enemmän.

Tämä johtaa sympaattisen hermoston jatkuvaan aktivaatioon, joka nostaa niin adrenaliini, kuin kortisolitasoja aiheuttaen kehossa jatkuvan hälytystilan.

Huoltamalla säännöllisesti kehoasi tuet mm. omaa fyysistä kehitystä, parannat aineenvaihduntaa sekä edesautat palautumista. Näin pääset myös toivottuun tavoitteeseesi nopeammin sekä pidemmällä tähtäimellä suojaat itseäsi tuki-ja liikuntaelinsairauksilta.

Käytän hierontahoidossani kuivaneulausmenetelmää. Terveyden ja hyvinvointi-alan ammattilaisena olen oikeutettu antamaan akupunktioneuloilla tehtävää hoitomuotoa. Menetelmää käytetään myofaskiaaliseen kivun hoitoon, jossa neula ohjataan kivun aiheuttavaan triggerpisteeseen ja pyritään “sammuttamaan” herkistynyt triggerpiste. 

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä. Saat minulta ohjeet venyttelyyn ja lihasaktivaatioihin, joilla voit ennaltaehkäistä lihaskireyksiä. Tällä hetkellä toimipisteeni sijaitsee Lempäälään Vanattarassa.

Koulutukseltani olen Urheiluhieroja/ Koulutettu hieroja. Basic 1 DryNeedling- hoitaja.